Adopteer een CBRC-roeiriem

Wil je meehelpen om er voor te zorgen dat ook volgend jaar de (dan derde) College Boat Race Culemborg met roeiriemen van gelijke lengte geroeid kan worden? Adopteer dan nu zo’n riem. Voor 80 euro ontferm je je erover. Als dank wordt een plaatje met je naam op ‘jouw’ riem bevestigd.

 

Dit jaar stelt roeivereniging Zuyderzeeroeiers uit Tollebeek gratis een set riemen ter beschikking voor de wedstrijd. Het zijn de reserveriemen van de roeiers uit Flevoland. Dat was nodig, omdat er in Culemborg weliswaar drie setjes riemen aanwezig zijn, maar alle met een eigen maat. Door het gulle gebaar van de Zuyderzeeroeiers kunnen nu beide sloepen roeien met riemen van 3.80 meter.

 

De Zuyderzeeroeiers bieden de riemen ook te koop aan tegen een vriendenprijs. Alleen… de Culemborgse sloeproeiclub heeft de riemen voor zichzelf helemaal niet nodig, want al in het bezit van twee sets. Voor de jaarlijkse College Race is zo’n extra setje echter ideaal. En dan hebben we het toch al snel over twee maanden training per jaar.

 

Daarom zoeken we ‘adoptieouders’ voor de riemen. Met 80 euro zorg je er voor dat er een riem beschikbaar komt voor de College Boat Race Culemborg 2018 (en later). Tip: je kunt ook met een aantal mensen samen een riem sponsoren (dan komt de groepsnaam op het plaatje). Of aan welgestelde familieleden vragen of ze de jaarlijkse wedstrijd willen steunen. Of deze mail doorsturen aan bedrijven die je kent.

 

Wie een riem wil adopteren: vrijdag kun je dat melden bij een van de leden van de Culemborgse sloeproeiafdeling. Je kunt ook een mail sturen aan dersjant@xs4all.nl. En haast je: de eerste riemen zijn reeds over de toonbank gegaan.